FALKE blev grundlagt i 1895 i Schmallenberg Tyskland hvor det stadig ligger i dag.
En familie ejet virksomhed der er vokset til et internationalt aktivt selskab.
Ekspertisen inden for strømpemode er af høj kvalitet og anerkendt over hele verden.

Med 125 års ekspertise designer og producerer de moderne strømper, moderne tilbehør og sporty tøj. Der bruges de bedste tilgængelige materialer og de nyeste produktionsmetoder.
Alligevel passerer alle sokker og strømpebukser gennem hænderne på erfarne specialister mindst ti gange. Når maskinerne ikke kan mere, færdiggør de og perfektionerer deres produkter. Dette er den eneste måde, de kan leve op til deres påstand om, at hvert FALKE-produkt skal være det bedste af sin slags samt have en Falke perfekt pasform, perfektion ligger i detaljerne.

Erkendelsen af, at sportssokker skal imødekomme helt nye behov, og ideen om venstre og højre sok med høj værdi førte til det omfattende ERGONOMISKE SPORTSYSTEM i 1990’erne – og et forynget FALKE-brand. Der er udviklet specialiserede produkter med ekstra fordele.
I 2005 satsede Falke for alvor på sport og allerede året efter fik de Runners World Ispo Award og en design Award blandt andet for innovation og funktionalitet

Når du vælger at købe produkter fra FALKE får du en meget høj kvalitet med håndlavet perfektion, en perfekt pasform og ikke mindst et miljø bevidst firma.
Falke sørger hele tiden for at optimere deres forsyningskæde så du som kunde kan købe deres produkter med god samvittighed, da de gør en aktiv indsats for miljøet.

WE CARE – for miljøbeskyttelse.

Hele produktionsprocessen, fra fremstilling af råvarer til salg af det færdige produkt, er påvirket af vores mål om at minimere energiforbrug, spild og affald. Den høje kvalitet af FALKE-produkter sikrer en lang levetid. Emballage, som – i dag – ofte fremstilles i plast, erstattes gradvist med alternativer fremstillet af organiske materialer.

WE CARE – for dyrevelfærd
Ulden, der forarbejdes af FALKE, er underlagt strenge kvalitetskriterier, også hvad angår dyrevelfærd. Den angorauld, vi bruger, er certificeret med CaregoraTM -kendetegnet, hvilket garanterer overholdelse af strenge retningslinjer for beskyttelse af dyrevelfærd.

WE CARE – for socialt ansvar
I modsætning til mange andre modevirksomheder har FALKE ikke outsourcet produktionen, men driver fortsat sine egne produktionsfaciliteter i Tyskland og Europa, hvor omkring 90% af deres produkter fremstilles.

Det er det, der driver os. I mere end 125 år og ind i fremtiden: VI ER MED DIG HVERT ET SKRIDT